Over mij

Kalender

Media

Verslagen

Sponsor


Over mij


Ik ben Noemie Donk, ik ben 12 jaar oud en kom uit IJsselstein.

Ik rijd sinds mijn 8e jaar op een minibike door heel Nederland, op kartbanen en junior circuits (zoals TT assen, lelystad, staphorst).

Sinds 1,5 jaar rijdt ik op de grotere motor, de NSF 100. Ik heb mij (als enigste meisje) vorig jaar gekwalificeerd voor de Molenaar NSF100 cup 2021. Ik heb daar met heel veel plezier gereden en heel veel geleerd.

Aankomend seizoen wil ik mij vooral gaan richten op veel kilometers maken op zoveel mogelijk verschillende banen in Nederland en het liefst ook buitenland.

Ik wil mij dan ook gaan verdiepen in mijn volgende stap (grotere motor) die ik wil gaan maken als ik te groot ben voor de NSF100.

Mijn droom is om als eerste meisje de Moto GP te gaan winnen!


Ik ben (en blijf) Fan van Valentino Rossi, maar wil hem natuurlijk wel verslaan. Voordat ik wist wie Valentino Rossi is, was ik al gek op de kleuren blauw en geel. Omdat ik fel blauw en fel geel mooi vind, zijn dit mijn kleuren bij het motorrijden.

Dankzij mijn familie genen blijf ik klein en dat is fijn voor op de motor.


Mijn andere hobby's zijn realistisch tekenen, mountainbike en Jiu jitsu, houtbewerken & lego bouwen, Anime en Avatar kijken.